Polityka Prywatności i Pliki Cookies

I. WARUNKI OGÓLNE

1. Niniejsza polityka prywatności informuje o sposobach ochrony danych osobowych użytkowników outletu internetowego, znajdującego się pod adresem www.jeans-center.pl

2. Administratorem danych osobowych użytkowników sklepu jest PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO­USŁUGOWE "JEANS CENTER" Krzysztof Chrapek NIP: 542-266-10-40, REGON: 200395587

3. Zawartość stron jeans-center.pl jest własnością administratora i jest prawnie chroniona. 

II. CEL ZBIERANIA DANYCH

1. Administrator danych przetwarza dane osobowe użytkowników jeans-center.pl w celu oraz zakresie niezbędnym do realizacji zamówień sklepu.

2. Za zgodą użytkownika, jego dane osobowe mogą być przetwarzane w celach marketingowych, w tym w celu przesyłania informacji handlowych drogą elektroniczną.

III. PRAWO DOSTĘPU

1. Każdy użytkownik posiada prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich uzupełniania, uaktualniania, wstrzymania ich przetwarzania, a także do ich usunięcia.

IV. DOSTĘP DO DANYCH OSÓB TRZECICH

1. Dostęp do danych osobowych zbieranych przez administratora mają jedynie współpracownicy administratora, zajmujący się obsługą sklepu.

2. Dane osobowe użytkowników mogą być udostępnione podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym organom wymiaru sprawiedliwości.

3. Dane osobowe użytkowników, w celu realizacji zamówień, mogą być udostępnione podmiotom trzecim - firmie kurierskiej DPD Polska, Inpost, Poczta Polska, Paczka w Ruchu oraz serwisom płatności elektronicznych dostępnych w sklepie jeans-center.pl

V. OŚWIADCZENIE ADMINISTRATORA W KWESTII OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH

Administrator oświadcza, że przetwarza dane osobowe użytkowników zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych oraz że stosuje środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych odpowiednią do zagrożeń oraz kategorii danych objętych ochroną, a w szczególności zabezpiecza dane osobowe użytkowników przed udostępnieniem ich osobom nieupoważnionym, utratą czy uszkodzeniem.

VI. PLIKI COOKIES

1. Administrator serwisu informuje, że strona www.jeans-center.pl używa plików cookies.

2. Użytkownik przeglądając stronę www.jeans-center.pl wyraża zgodę na używanie plików cookies poprzez fakt zezwalania na obsługę tych plików w konfiguracji przeglądarki internetowej.

3. Jeżeli użytkownik nie wyraża zgody na używanie plików cookies, powinien wyłączyć ich obsługę w przeglądarce internetowej lub zrezygnować z przeglądania strony.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel